Wat een waanzinnig jaar hebben we gehad!

In 2017:

 • is Charly’s officieel Skal (bio) gecertificeerd,
 • maakten we onze nieuwe huisstijl,
 • kwamen er een hoop leuke nieuwe verkooppunten en horeca locaties bij,
 • begon de verkoop in de 27 Bio-Planet winkels,
 • verzorgden we weer heerlijke kerstpakketten en nog veel meer.
   

Ik wil extra dank uitspreken naar alle Charly’s Angels zowel voor als achter de schermen die de stijgende lijnen mogelijk maken. Ook alle fans en trouwe afnemers die oa hebben gezorgd dat we nu in België zo goed verkrijgbaar zijn.
En, zonder af te doen aan velen anderen, hartelijk dank Delibert lunch- & receptieproducten voor de zakelijke ongezouten adviezen en huisvesting, G. de Mooij Transport die meedenkend en vrolijk zijn, BioPlanet die ons een kans gaf, Vegenement die een luisterend oor biedt, Teun en Mo voor de prachtige en passende huisstijl en foto’s, en alle verkooppunten waarmee we zo fijn samenwerken.

Charlys kerstpakket.png

Charly’s wint Organic food against climate change Challenge

Op 23 juni eindigde de eerste ‘Organic Food against Climate Change’ van Wessanen. De challenge werd mede mogelijk gemaakt door Triodos Bank en georganiseerd door Impact Hub. Veelbelovende ondernemers, die deel namen aan de twee maanden durende trainingsprogramma, pitchten hun innovatieve ideeën voor een jury van experts in de biologische voedselsector. Gedurende drie trainingsdagen en vier masterclasses leerden de tien uitgekozen ondernemers om te groeien en op te schalen en werden uitgedaagd om actie te ondernemen en elkaar te inspireren.

CAIF_Winnaars-Organic-food-challenge-500x375.jpg

Er werden maar liefst twee winnaars uitgekozen; Charly’s All is Fair (biologische, handgemaakte, plantaardige kaasalternatieven) en Botanic Bites (plantaardig, gezond en duurzaam power food). Als beloning kreeg elk van hun 10.000 euro, toegang tot een breed netwerk van experts, extra begeleiding voor het management door Wessanen en Triodos Bank en een lidmaatschap bij de Impact Hub.

“Wij waren onder de indruk van het enthousiasme van de deelnemers. En voor ons als jury was het moeilijk om maar één winnaar uit te kiezen – daarom besloten we om er twee te belonen en het prijzengeld te verdubbelen”, zei Klaus Arntz, hoofd Marketing en Duurzaamheid bij Wessanen. ‘Als bedrijf dat zich focust op het verstrekken van gezonder eten voor gezondere mensen en een betere wereld, zijn we blij dat we de mogelijkheid hebben om deze ondernemingen te steunen, die zich richten op sleuteluitdagingen van het globale voedselsysteem en de invloed hiervan op de klimaatverandering.”

Receptenboek: schrijf je mee?

Charly’s receptenboek

We gaan een prachtig kookboek maken, dat kan natuurlijk niet zonder de
creativiteit van onze fans!
Wat hebben we van je nodig:

 • je lekkerste / orgineelste / creatiefste / makkelijkste recept
 • met minimaal 1 Charly smaak.
 • geheel plantaardig
 • voor twee personen
 • ingezonden per mail (info@charlysallisfair.nl) voor 30 juni
 • het liefst met foto natuurlijk.

Het mag een recept zijn voor ontbijt, tussendoortje, lunch, hapje of diner.
Al onze favorieten komen in het boek en de top tien ontvangt dit
speciale Charly’s kookboek! Tevens kiest de jury drie extra winnaars
uit en die zullen een smakelijke verrassing ontvangen. Kook ze!

CAIF_blog_schrijfjemee

Charly's nu ook aan huis

Om te zorgen dat Charly zich makkelijker voort beweegt, meer mee kan nemen naar markten, maar ook bij u thuis kan bezorgen is de Charly’s mobile aangeschaft. Een kleine zuinige Suzuki Alto zorgt ervoor dat alle cupcakes, taarten en nog veel meer op locatie kunnen komen.
Dus is er binnenkort iemand jarig, is er een bruiloft, wil je die collega verrassen op je werk? Bestel bij Charly’s All is Fair en voor € 15,00 wordt het door heel Den Haag bezorgd!

Woon je in een andere regio, neem dan contact op met Charly voor een offerte.

CAIF_delivery

Van harte welkom bij Charly All Is Fair

Het is al weer even geleden dat Charly in 2012 begon met het bakken van plantaardige heerlijkheden. All is Fair is gekomen uit de wens iets toe te voegen aan deze mooie wereld. Natuurlijk door het gebruik van eerlijke producten. Echter gaat Charly verder, want iedereen houdt van lekker eten en dus wil ze niemand buiten sluiten als het aan komt op haar lekkernijen.
Waar het begon met zoetigheden, heeft Charly in 2015 de omslag naar plantaardige Charly’s gemaakt. Aangezien de interesse wekelijks stijgt, zal er de komende tijd geconcentreerd worden op de Charly’s. Er worden momenteel dan ook geen aanvragen voor taarten aangenomen. 

Benieuwd naar deze bijzondere Charly’s-lijn? Er komen speciale proeverijen, kaasdiners, en vegankerstdiners aan!

Dat is even wennen, want nu kan jij en iedereen in je omgeving heerlijk genieten, samen delen of alleen smullen zonder zorgen! 

Zoek je iets specifieks? Laat het Charly weten, samen komen jullie vast tot een mooi idee! Stuur een e-mail naarinfo@charlysallisfair.nl voor meer informatie. 

Bij Charly’s wordt er gewerkt op bestelling, high tea’s en tuinkamerdiners bij Charly’s kunnen enkel op bepaalde data gereserveerd worden. Heb je iets speciaals te vieren op een specifieke datum, stuur een mail dan kijken we samen wat er georganiseerd kan worden!

CAIF_welcome

 

Een zonnige groet,

Charly

 Ps. Volg Charly’s All is Fair ook op facebook, om dagelijks op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen:www.facebook.com/charlysallisfair

Activiteiten van Charly’s komende periode:

 

Kijk voor onze komende planning op www.facebook.com/charlysallisfair

Voorgaande activiteiten:


Veggie4u Weimarstraat Den Haag voor de winkel op de Home made market.
Organic Food for you Lusthofstraat Kralingen kaasproeverij op de Organic food market voor de winkel.
Vegan kaasfondue bij Baklust Den Haag en Beter&Leuk Amsterdam van de Cam&Berthe, met brood, crudité en gegrilde krieltjes
VeggieWorld in de Jaarbeurs Utrecht, hier zal Charly’s staan met al haar kaasjes. Het was twee dagen feest op dit gave vega event!

VegFest 2015 – Charly’s stond met een standje Fairly Cheesy in de jaarbeurs op dit unieke event. Wat een enorm succes was VegFest dit jaar! Volgend jaar is Charly’s er zeker weer bij.
Vijfgangenkaasdiners – Charly’s organiseerde een kaasmenu gekookt door BeingFelicia bij Baklust in Den Haag.
Vegankerstdiner – speciaal kerstdiner bij Madal Bal in de winkel die enkel open was voor gasten van het diner. Een ontzettend gezellige avond met z’n allen aan een grote tafel dineren.

 Vegan Summer Fest in Gent.

Charly’s All is Fair steunt:

Stop Dierenleed Nederland